Restauranter på Malta
Hvor skal man spise på Malta? Der er over 2000 restauranter. Her er nogle af de mest populære, som danskerne ofte finder attraktive. Har du et godt tip om en god restaurant, eller har nogen skuffet dig, så retter vi det. Brug formularen under Om guiden:
Spisesteder i Valletta

"Dinner in the Sky" er indstillet på grund af coronaen
Et udvalg af Vallettas 164 spisesteder
//// Rubino, 53 Old Bakery Street, frokost og middag, tlf. 356 21224656
En ægte malteser, et gastronomisk flagskib. Hyggeligt indrettet med mange små rum i forskellige planer, vægge tapetseret med vin og gamle menukort, men dagens tilbud på en tavle, altid kanin tirsdag aften.
rubinomalta.com
/// Malata, Palace Square, ma-lø 12-13, 19-23, tlf. 356 21 233 967
Hvis man kan lide lidt tilbagelænet jazz til maden, kan man her lade rytmerne ryge ned med risotto i blæksprutteblæk og andre godt fra Middelhavskøkkenet.
/// Ambrosia, 137 Archbishop St., ma-lø 12 30-14.30 og 19.30-22, tlf. 356 21 225 923
God kunst på væggene og rar atmosfære, man kan se, at der bliver kælet for detaljerne - og for retterne, prøv gedeoste-soufflé måske efterfulgt af en god bøf i maltesisk rødvin.
/// Q-Bar & Restaurant, Vallettas Waterfront, ma-lø 18-23.30, tlf. 27 476 808
På ret få år er den blevet en af Maltas mest trendy barer. Strømlinet indrettet i barokbygning fra 1700-tallet. Nærmest en klub, hvor man kan spise og flegne ud langt ud på natten.
//// Rubino, 53 Old Bakery Street, frokost og middag, tlf. 356 21224656
En ægte malteser, et gastronomisk flagskib. Hyggeligt indrettet med mange små rum i forskellige planer, vægge tapetseret med vin og gamle menukort, men dagens tilbud på en tavle, altid kanin tirsdag aften.
rubinomalta.com
/// Malata, Palace Square, ma-lø 12-13, 19-23, tlf. 356 21 233 967
Hvis man kan lide lidt tilbagelænet jazz til maden, kan man her lade rytmerne ryge ned med risotto i blæksprutteblæk og andre godt fra Middelhavskøkkenet.
/// Ambrosia, 137 Archbishop St., ma-lø 12 30-14.30 og 19.30-22, tlf. 356 21 225 923
God kunst på væggene og rar atmosfære, man kan se, at der bliver kælet for detaljerne - og for retterne, prøv gedeoste-soufflé måske efterfulgt af en god bøf i maltesisk rødvin.
/// Q-Bar & Restaurant, Vallettas Waterfront, ma-lø 18-23.30, tlf. 27 476 808
På ret få år er den blevet en af Maltas mest trendy barer. Strømlinet indrettet i barokbygning fra 1700-tallet. Nærmest en klub, hvor man kan spise og flegne ud langt ud på natten.

/// Da Pippo Trattoria, 136 Melita St., ma-lø 11-15., tlf. 356 21248029
Lille frokostrestaurant, kendt for skønne italienske retter, men med maltesisk touch. Prøv en dampende gang spaghetti vongole (med muslinger). Eller kig i montren med dagens råvarer. Mens man venter bydes der på lokale oliven.
/// IL-HORZA, 6 St. Christopher St, ma-fr 12-15, 19-23, lø 19.30-23, tlf. 356 21226 936
Bag en høj dør i den stejle gade mod Grand Harbour er der intim restaurant i byhus fra 1600-tallet. Køkkenet er italiensk-fransk. Prøv carpaccio af lokalt kvæg med ansjos og mozzarella. Fisken er et must til hovedret. Vinkort med 200 at vælge imellem. www.ilhorza.com
// Capistrano, 61 Old Bakery Street, ma-sø 12-15 og 18-23, tlf. 356 212 25329
Enkelt, men gennemført spisested – enten ude på gaden eller indendørs. Køkkenchef Malcolm Mifsud elsker at serverer sit hjemlands skønne retter af friskeste råvarer –altid fiskesuppen Ajotta og kanin. www.capistranorestaurant.com
// Trabuxi Wine Bar, 1 Strait St., ti-lø 19-nat, tlf. 356 21 223 036
Rigtig cozy bar i 400 år gammelt hvælvet stenkælder, drevet i 15 år af den passionerede Kris Fenech. Regnes for en byens bedste vinbarer og tiltrækker både skuespillere og anmeldere efter teatertid. Vilde vine og omfattende osteudvalg, man køber pr. gram. Ofte live musik.
// Guze Bistro, 22 Old Bakery St., ma-lø 12-14 30, 18-22, tlf. 356 21 239 686
Indrettet i fredet bygning fra 1500-tallet. Enkelt, men man giver den gas med lysekronerne.
Lille frokostrestaurant, kendt for skønne italienske retter, men med maltesisk touch. Prøv en dampende gang spaghetti vongole (med muslinger). Eller kig i montren med dagens råvarer. Mens man venter bydes der på lokale oliven.
/// IL-HORZA, 6 St. Christopher St, ma-fr 12-15, 19-23, lø 19.30-23, tlf. 356 21226 936
Bag en høj dør i den stejle gade mod Grand Harbour er der intim restaurant i byhus fra 1600-tallet. Køkkenet er italiensk-fransk. Prøv carpaccio af lokalt kvæg med ansjos og mozzarella. Fisken er et must til hovedret. Vinkort med 200 at vælge imellem. www.ilhorza.com
// Capistrano, 61 Old Bakery Street, ma-sø 12-15 og 18-23, tlf. 356 212 25329
Enkelt, men gennemført spisested – enten ude på gaden eller indendørs. Køkkenchef Malcolm Mifsud elsker at serverer sit hjemlands skønne retter af friskeste råvarer –altid fiskesuppen Ajotta og kanin. www.capistranorestaurant.com
// Trabuxi Wine Bar, 1 Strait St., ti-lø 19-nat, tlf. 356 21 223 036
Rigtig cozy bar i 400 år gammelt hvælvet stenkælder, drevet i 15 år af den passionerede Kris Fenech. Regnes for en byens bedste vinbarer og tiltrækker både skuespillere og anmeldere efter teatertid. Vilde vine og omfattende osteudvalg, man køber pr. gram. Ofte live musik.
// Guze Bistro, 22 Old Bakery St., ma-lø 12-14 30, 18-22, tlf. 356 21 239 686
Indrettet i fredet bygning fra 1500-tallet. Enkelt, men man giver den gas med lysekronerne.

/ Caffe Cordina, 244 Republic. St., ma.-lø. 8-23, sø. 8-15, tlf. 21234385
Smukt palazzo med et udsøgt interiør. God kaffe og vanvittig kagebuffet, som kan nydes på torvet. Grundlagt i 1837 med både cafe, restaurant, tesalon, pasticceria og gelateria. Man håndlaver slik og kager – og man kan købe med hjem - også i lufthavnen.caffecordina.com
/ Tico Tico, 61 Strait Street, ti-lø 11-nat
Lille populær bar, gammel knejpe, nu med pink lænestole.
Smukt palazzo med et udsøgt interiør. God kaffe og vanvittig kagebuffet, som kan nydes på torvet. Grundlagt i 1837 med både cafe, restaurant, tesalon, pasticceria og gelateria. Man håndlaver slik og kager – og man kan købe med hjem - også i lufthavnen.caffecordina.com
/ Tico Tico, 61 Strait Street, ti-lø 11-nat
Lille populær bar, gammel knejpe, nu med pink lænestole.
Restauranter i Vittoriosa:
////Don Berto, Waterfront, ma-sø 19-24, også frokost om sommeren, tlf. 21 808 008
Fornem restaurant i riddernes gamle skatkammer fra 1454 – lige ud til havnefronten og med udsigt til Senglea. På initiativ af arkitekt Joseph Bondin, der har satte designer Pippa Toledo til at stå for indretningen. Han stod for at lave menuer med udsøgt mad, gerne fisket op af Middelhavet. Flotte tre retters menuer til €20.75. Altid sikker gevinst på en oplevelse – især hvis man kan få bord på balkonen.
///Tal-Petut, 20 Triq Pacifiku Scicluna, ti-lø. 18-30-22, tlf. 21 891 169
Malta-mad som vor mor lavede den – med et moderne tvist. Som at få serveret mad i et privat hjem – hvis man bryder sig om det. Nogle vil finde det en smule for intimt. Det er hele menuer med enten okse, svine- eller kaninkød til €28.
///Del Borgo, St. Dominic St. ma-sø 17-01, 21 803 710
Indrettet i en kælder til et gammelt palads med 300 forskellige vine at vælge mellem, med god hjælp fra et højt uddannet personale. Enkle gennemtænkte retter. Prøv raviolien med kaninfyld I rødvinssauce til €12 – eller de skønne oste med honning.
//Tate, dgl. 11 til sent, tlf. 21 808 828
Både café, restaurant og vin ud til marinaen – udelukkende vegetarisk.
/Café de Brazil, ma-sø 8-22, tlf. 22 99 469 200
Gammel cafe, der i mange år var eneste vandhul i byen. Stadig et godt sted at få stillet den værste sult med små maltesiske svar på tapas. Og god kaffe.
Restauranter i Vittoriosa:
////Don Berto, Waterfront, ma-sø 19-24, også frokost om sommeren, tlf. 21 808 008
Fornem restaurant i riddernes gamle skatkammer fra 1454 – lige ud til havnefronten og med udsigt til Senglea. På initiativ af arkitekt Joseph Bondin, der har satte designer Pippa Toledo til at stå for indretningen. Han stod for at lave menuer med udsøgt mad, gerne fisket op af Middelhavet. Flotte tre retters menuer til €20.75. Altid sikker gevinst på en oplevelse – især hvis man kan få bord på balkonen.
///Tal-Petut, 20 Triq Pacifiku Scicluna, ti-lø. 18-30-22, tlf. 21 891 169
Malta-mad som vor mor lavede den – med et moderne tvist. Som at få serveret mad i et privat hjem – hvis man bryder sig om det. Nogle vil finde det en smule for intimt. Det er hele menuer med enten okse, svine- eller kaninkød til €28.
///Del Borgo, St. Dominic St. ma-sø 17-01, 21 803 710
Indrettet i en kælder til et gammelt palads med 300 forskellige vine at vælge mellem, med god hjælp fra et højt uddannet personale. Enkle gennemtænkte retter. Prøv raviolien med kaninfyld I rødvinssauce til €12 – eller de skønne oste med honning.
//Tate, dgl. 11 til sent, tlf. 21 808 828
Både café, restaurant og vin ud til marinaen – udelukkende vegetarisk.
/Café de Brazil, ma-sø 8-22, tlf. 22 99 469 200
Gammel cafe, der i mange år var eneste vandhul i byen. Stadig et godt sted at få stillet den værste sult med små maltesiske svar på tapas. Og god kaffe.

Restauranter i Mellieha:
Ud af Melliehas 84 restauranter kan du overveje:
/////Bourguet Garni, 4 Gorg Borg Olivier Street, tlf. 356 2152 2234
Et lille familiedrevet sted, med far som tjener og sønnerne som kokke. Mange gange kåret til Maltas bedste restaurant. Hvis man vil have kanin eller hummer, skal det bestilles senest 24 timer før. Servicen er helt i top og bordbestilling anbefales.
///Rebekah's, 12 Triq It-Tgham, ma-sø kl. 19, tlf. 2152 1145, www.rebekahsmalta.com.mt
På et af Mellieha bys højeste punkter ligger det charmerende hus med en dejlig gårdhave, der er ideel til en romantisk middag under stjernehimmel. Om vinteren må man nøjes med pejsen. Prøv fx den hjemmelavede ravioli og til dessert ”Ginger Crème Brûlée”.
////The Arches, 113 Borg Olivier St, ti-lø kl. 19, tlf. 356 21523460. LUKKET FOR TIDEN!
Har vundet adskillige priser, ikke mindst for landets bedste vinkort. Drik løs til internationale retter i topklasse. Og spis af rigtigt sølvbestik på kridhvide duge. Klasse hele vejen. Til de store fejringer og en pæn pengepung. Prøv forretten Paccheri Pasta, kanin med kantereller i Madeira vin (10 euro). Hovedretter ligger tæt på 30 euro, lammen er rigtig god. Den er på nuværende tidspunkt nærmest revet ned, men den genopstår forhåbentligt.
///Il-Mithna, 58 Triq il-Kbira, ma-lø kl. 18, 356 2152 0404, www.mithna.com
Lækker mad i en gammel mølle fra det 17. århundrede. En af de mest populære restauranter i byen med lokale delikatesser som kanin med vin og hvidløg. Cirka 20 euro for en hovedret. Prøv varm maltesisk pølse til forret. Og hvis man er tilfreds, kan man få alle opskrifterne på deres hjemmeside.
//Hilltop Restaurant, 56 Main St., tlf. 21521101
Hæderligt til en gang pasta, men meget langsom betjening. Og det er måske heller ikke så morsomt at sidde ud til al den udstødningsgas.
Ud af Melliehas 84 restauranter kan du overveje:
/////Bourguet Garni, 4 Gorg Borg Olivier Street, tlf. 356 2152 2234
Et lille familiedrevet sted, med far som tjener og sønnerne som kokke. Mange gange kåret til Maltas bedste restaurant. Hvis man vil have kanin eller hummer, skal det bestilles senest 24 timer før. Servicen er helt i top og bordbestilling anbefales.
///Rebekah's, 12 Triq It-Tgham, ma-sø kl. 19, tlf. 2152 1145, www.rebekahsmalta.com.mt
På et af Mellieha bys højeste punkter ligger det charmerende hus med en dejlig gårdhave, der er ideel til en romantisk middag under stjernehimmel. Om vinteren må man nøjes med pejsen. Prøv fx den hjemmelavede ravioli og til dessert ”Ginger Crème Brûlée”.
////The Arches, 113 Borg Olivier St, ti-lø kl. 19, tlf. 356 21523460. LUKKET FOR TIDEN!
Har vundet adskillige priser, ikke mindst for landets bedste vinkort. Drik løs til internationale retter i topklasse. Og spis af rigtigt sølvbestik på kridhvide duge. Klasse hele vejen. Til de store fejringer og en pæn pengepung. Prøv forretten Paccheri Pasta, kanin med kantereller i Madeira vin (10 euro). Hovedretter ligger tæt på 30 euro, lammen er rigtig god. Den er på nuværende tidspunkt nærmest revet ned, men den genopstår forhåbentligt.
///Il-Mithna, 58 Triq il-Kbira, ma-lø kl. 18, 356 2152 0404, www.mithna.com
Lækker mad i en gammel mølle fra det 17. århundrede. En af de mest populære restauranter i byen med lokale delikatesser som kanin med vin og hvidløg. Cirka 20 euro for en hovedret. Prøv varm maltesisk pølse til forret. Og hvis man er tilfreds, kan man få alle opskrifterne på deres hjemmeside.
//Hilltop Restaurant, 56 Main St., tlf. 21521101
Hæderligt til en gang pasta, men meget langsom betjening. Og det er måske heller ikke så morsomt at sidde ud til al den udstødningsgas.

Restauranter i Mdina:
Mdina har 19 restauranter. Prøv for eksempel:
///// De Mondion, Xara Palace, Counsil Square, tlf. 21450560. En af Maltas tre Michelin-restauranter. Menuen starter ved €90. Det er et såkaldt moderne køkken, hvor man tryller med lokale råvarer. Om sommeren bør man forsøge at få et bord på terrassen.
//// Medina Restaurant, 7 Holy Cross Street, ma-lø kl. 19, tlf. 356 21 454004
Kåret til bedste restaurant på Malta i 2015. Indrettet i normanner bolig. Pladserne under det store træ i gårdhaven kalder på romantisk middag. Menuen er maltestisk med middelhavsstrøg. Prøv Tortelloni funghi porcini med ricotta (10 euro).
//// Bacchus, 1 Inguanez Alley, både frokost og middag, tlf. 356 21 454 981
Traditionel restaurant i våbenmagasin med samme ejer i 35 år. Dronning Ingrid spiste her i 1979, og det praler man stadig af. Køkkenet ledes af Antoinne Mamo, enkel mad af friske råvarer. Prøv Saltimbocca med dyreryg i Marsala sauce (€20).
/// Trattoria AD 1530, Xara Palace, Misrah il-Kunsill, frokost, tlf. 356 21 450560
Spisning i palads med traditionel mad. Gode steaks. Lige over for Vilhena Palace og The Xara Palace. De høje hvælvede lofter er pyntet med alskens snedkeriværktøj. Alt ud i salater, pasta, pizzaer, fisk og kød. Trendy cocktails. xarapalace.com.mt
Mdina har 19 restauranter. Prøv for eksempel:
///// De Mondion, Xara Palace, Counsil Square, tlf. 21450560. En af Maltas tre Michelin-restauranter. Menuen starter ved €90. Det er et såkaldt moderne køkken, hvor man tryller med lokale råvarer. Om sommeren bør man forsøge at få et bord på terrassen.
//// Medina Restaurant, 7 Holy Cross Street, ma-lø kl. 19, tlf. 356 21 454004
Kåret til bedste restaurant på Malta i 2015. Indrettet i normanner bolig. Pladserne under det store træ i gårdhaven kalder på romantisk middag. Menuen er maltestisk med middelhavsstrøg. Prøv Tortelloni funghi porcini med ricotta (10 euro).
//// Bacchus, 1 Inguanez Alley, både frokost og middag, tlf. 356 21 454 981
Traditionel restaurant i våbenmagasin med samme ejer i 35 år. Dronning Ingrid spiste her i 1979, og det praler man stadig af. Køkkenet ledes af Antoinne Mamo, enkel mad af friske råvarer. Prøv Saltimbocca med dyreryg i Marsala sauce (€20).
/// Trattoria AD 1530, Xara Palace, Misrah il-Kunsill, frokost, tlf. 356 21 450560
Spisning i palads med traditionel mad. Gode steaks. Lige over for Vilhena Palace og The Xara Palace. De høje hvælvede lofter er pyntet med alskens snedkeriværktøj. Alt ud i salater, pasta, pizzaer, fisk og kød. Trendy cocktails. xarapalace.com.mt

/// Il Gattopardo, Art Gallery and Bistro, 20 Villegaignon St., tlf. 356 21454572
Lige skråt over for Palazzo Falcon ligger den lille frokostrestaurant bag glasdøre og gør ikke det store væsen af sig. Men kig ind: Enkelt og godt - sværdfisk kan anbefales, hvis de har - og hvis Beef Bragioli er på menuen, så spring til, det er en slags benløse fugle, bare med oliven og bacon, og det er bare lækkert. Dejlig gårdhave.
// Don Mesquita, 5A, Mesquita Square, tlf. 27 026 640
Både restaurant og kunstgalleri. Maltesiske retter – og et flot vinkort. Malerierne er som regel af lokale kunstnere.
/ Fontanelle (7), Bastion St., tlf. 2145 4264
Fantastisk konditori med udsigt over det meste af Malta - se mere omtale her.
Restaurant i Mosta:
////Ta' Marija Restaurant, Constitution Street, 18.30-22.30, tlf. 356 2143 4444
I alle malteserfamilier er der en nana, som har ansvaret for familiens hemmelige opskrifter og sørger for, at de bliver bragt videre til næste generationer – og øvet og øvet, så de har dem på fingrene. Sådan opfatter Benny og Marija deres restaurant, der har vundet flere priser for bedste restaurant med ægte Malta-retter. De dyrker selv alt, også kaniner. De er kendte for en fantastisk buffet i weekenden, hvor man kan spise og drikke sig tosset for €30. Med alt ud i pasta, supper, kaniner, fisk og fjerkræ. Fra menukortet kan man prøve at bestille Pixxispad bit-Tadam ċirasa, Kappar u żebbuġ – eller prøv på dansk: Sværdfisk i tomater, oliven, kapers og hvidløg, € 18.50. Det er kræs.
Marsaskala:
La Spigola, Zongor St., fisk og italiensk fra god udsigtsterrasse, tlf. 2163 4288
Tiberios, Triq il-Qaliet, Maltas mindstefiskerestaurant, tlf. 21684166
Fisherman’s Rest, St. Thomas Bay, prøv fiskesuppen, tlf. 21632049
Grabiel, 1 Mifsud Bonnici Street, middelhavsretter og fisk, tlf. 21616368
Simon Pulis Cafe, 26 Triq ix-xatt, serverer kager fra Fontanella
Marsaxlokk:
Ix-Xlukkajr, 47, Xatt Is-Sajieda, Marsaxlokk, +356 21652109, 10-16, 19-22.30
På hjørnet af havnefronten og kirkepladsen ligger den populære restaurant, der er proppet, især søndag, når de kommer langvejs fra til lunch for at få frisk fisk. Prøv pie med sølvmakrel.
Hunter’s Tower, Wilga Str. ved molens østende, flot udsigt, tlf. 21651356
Pisces midt for molen, gode store portioner, tlf. 21654956
The Harbour Lights, vælg selv fisken levende, tlf.21658089
La Nostra Padrona, 87 Xatt is-Sajjied, +356 2766 7720
Dejlig frokostrestaurant lige ud til kajen med luzzuerne ,der duver ind for at komme med nye forsyninger til køkkenerne. Prøv sværdfisk med kapers og oliven - det ligner en pizza, men det er en fisk skåret i skive. cirka 15 euro.
St. Paul´s Bay - Naxxar:
Gillieru, Bugibba, fremragende fisk, tlf. 21573480
Le Pillier, 14 Mosta Road, en af Maltas bedste, tlf. 21576887
Gran Laguna, Ta’Xtut St., Qawra, tlf. 21571146
Savini, Qawra Rd., italiensk, tlf. 21576927
/// Giuseppi's, Salina Bay, Naxxar, tlf. 356 21574882
Mange danskeres yndlingsrestaurant. Maltesisk køkken af en af Maltas bedste kokke. Bestil bord på hjemmesiden: www.giuseppismalta.com
//// Tarragon, 21 Church Street, tlf. 356 21 573 759, www.tarragonmalta.com
Når mad er kunst – og når det skal være helt oppe og ringe. Men derfor kan det godt være enkelt. Signaturretterne er Pesce Al Sale – jo, det er fisk bagt i salt, og LINGUINI RIZZI er 500g linguini, søpindsvin, hvidløg og hvidvin. Så skulle det klinge af ocean. Blev årets restaurant i 2017.
Restauranter i Sliema:
//// Dinner in the Sky Malta, Manoel Island, Sliema, tlf. 356 9998 8835
Fra maj til september kan man spise fint højt til vejrs. Maden er god, men udsigten er WAUW, for man bliver hejst 40 meter op I luften sammen med 22 andre gæster. To afgange om aftenen, hvoraf den sidste viser Valletta by night. Fem retters menu og fri vin for €135 pr person. De lander den lynhurtigt, hvis man skal på toilettet, men opfordringen er: Tis af. Præmieret som bedste restaurant i 2019.
//// MedAsia, 90 The Strand, Sliema, tlf. 356 21 333 22
En fusion mellem middelhavets og Asiens køkken, og det er en vældig god kombination. Fra sushi til japansk suppe, thai-ruller og kinesiske nudler set med italienske øjne. Der er åbent fra kl. 11, men den store 3 retters menu serveres først kl. 21 med live musik (ca. 60 euro). Ellers er der nem mad på terrassen.
/// Playa, Qui Si Sana, tlf. 356 21 323 126.
MedAsia har også en filial ved kysten. Det er nærmest en klub, hvor man bader I to pools, mens man nipper og drikker. Prøv fx Chicken & beef satays, veg spring rolls, Japanese crispy chicken, pork rib rollitos, Beijing chicken wings & Cantonese pork ribs – for €17
St. Julian´s:
//// Quadro Restaurant, Westin, Dragonara Point, 19-22, tlf 356 21 381000
Med komplet udsigt over Middelhavet kan man nyde dets frugter, for her er seafood frisk og local. Flere fusioner mellem malta og asiatisk køkken. Den fuldendte hotel-restaurant oplevelse. Også lidt fisefornemt. Man skal være klædt pænt på, og alligevel er det ret dyrt.
//// Peppino’s, 20 St. George’s Road, St. Julian´s, tlf. 356 21373200
Ved Spinola Bay er et af trækplastrene dette italienske og franskinspirerede køkkenretter. Her kommer ”man”, og det gælder også Brad Pitt, Madonna og BonJovi. Bestil altid bord, her er nemlig ofte fyldt. Ellers prøv vinbaren mageløs udsigt over bugten.
/// La Dolce Vita, 159 St. George’s Road, St. Julian's, tlf. 356 2138 8600
Meget populært turiststed med smuk udsigt. Alt godt fra havet. Prøv tartare di gambero gobbetto eller en tun cheesecake, pasta med hummer (der kunne godt være lidt mere hummer). Gode desserter. Altid gang i den, så bestil bord. Og ikke i den billige ende
// China House, 8 Spinola Road, St. Julian´s, dgl. 18.30-23, tlf. 356 21311709
Glimrende kinesisk med over 100 retter, og det er rigeligt portioner. Alene i supper er der 12 at vælge imellem. Alt fragtes hertil fra Kina, så man f.eks. kan lave helt autentisk dim sum. Der er terrasse bag ved, så man også kan sidde udenfor. Stor vinkælder.
St. Julian´s:
//// Quadro Restaurant, Westin, Dragonara Point, 19-22, tlf 356 21 381000
Med komplet udsigt over Middelhavet kan man nyde dets frugter, for her er seafood frisk og local. Flere fusioner mellem malta og asiatisk køkken. Den fuldendte hotel-restaurant oplevelse. Også lidt fisefornemt. Man skal være klædt pænt på, og alligevel er det ret dyrt.
//// Peppino’s, 20 St. George’s Road, St. Julian´s, tlf. 356 21373200
Ved Spinola Bay er et af trækplastrene dette italienske og franskinspirerede køkkenretter. Her kommer ”man”, og det gælder også Brad Pitt, Madonna og BonJovi. Bestil altid bord, her er nemlig ofte fyldt. Ellers prøv vinbaren mageløs udsigt over bugten.
/// La Dolce Vita, 159 St. George’s Road, St. Julian's, tlf. 356 2138 8600
Meget populært turiststed med smuk udsigt. Alt godt fra havet. Prøv tartare di gambero gobbetto eller en tun cheesecake, pasta med hummer (der kunne godt være lidt mere hummer). Gode desserter. Altid gang i den, så bestil bord. Og ikke i den billige ende
// China House, 8 Spinola Road, St. Julian´s, dgl. 18.30-23, tlf. 356 21311709
Glimrende kinesisk med over 100 retter, og det er rigeligt portioner. Alene i supper er der 12 at vælge imellem. Alt fragtes hertil fra Kina, så man f.eks. kan lave helt autentisk dim sum. Der er terrasse bag ved, så man også kan sidde udenfor. Stor vinkælder.

Gozo:
Se under de enkelte byer og områder på Gozo.
Hvis du kan engelsk, er der en nyttig oversigt over restauranter på Malta her:
http://www.starwebmalta.com
Se under de enkelte byer og områder på Gozo.
Hvis du kan engelsk, er der en nyttig oversigt over restauranter på Malta her:
http://www.starwebmalta.com
Du må meget gerne støtte denne guide med et lille beløb - Mobilepay: 20216673.